Close

Informatie over de TRY-OUTS

Ga je volgend schooljaar naar het 1ste middelbaar? Is Tienschool Herx op jouw lijf geschreven? Of weet je het nog niet goed? Geen probleem! Wij gaan graag met jou op ontdekkingstocht!

TRY-OUT BOX

Omdat het nu niet mogelijk is om tot bij ons te komen, brengen we onze school graag tot bij jou. Dit doen we met onze try-out box!

 

Een try-out box? Ja, zeker! Als je je inschrijft, krijg je thuis een pakket toegestuurd waarin je de werking van onze school kan ontdekken en waarin je kan kennismaken met onze studierichtingen. Door middel van opdrachten per studierichting, kan je uitzoeken waar je interesses liggen en helpen we je een studiekeuze te maken. Om je te begeleiden op je ontdekkingstocht, zal er in de box per opdracht een stappenplan zitten. Als je alle opdrachten tot een goed einde brengt, bekom je een code.

 

Uit alle ingegeven codes kiezen we één winnaar voor elke studierichting die wij aanbieden.

CODE INVULLEN

Heb je een try-out box ontvangen en heb je de opdrachten opgelost? Super! Klik op de knop hieronder en vul de code in om mee te doen aan de wedstrijd. Je wordt doorgestuurd naar de website van Methodeschool van Veldeke.

INFOSESSIES

Natuurlijk kunnen niet alle vragen beantwoord worden in zo’n box. Daarom organiseren we voor ouders en toekomstige leerlingen nog een aantal infosessies. Die zullen allemaal online doorgaan. Hiervoor kan je inschrijven door op de gewenste infosessie te klikken in de tabel onderaan. Daarna krijg je een e-mail toegestuurd met een link om deel te nemen aan de infosessie via een online platform.


Onze leerlingen nemen je graag mee op sleeptouw doorheen de werking van onze school tijdens twee Instagram Live-momenten. Hier krijg je de kans om alle vragen te stellen die je ouders misschien niet stellen tijdens de algemene infosessies.

Infomoment

Deze online infosessie is voor ouders van nieuwe leerlingen die graag meer informatie wensen over onze school. Link naar de videosessie wordt later toegevoegd.

Instagram take-over

Enkele enthousiaste leerkrachten staan paraat om de vragen van onze toekomstige leerlingen te beantwoorden op onze instagrampagina.

Dr. Vanweddingenlaan 10

3540 Herk-De-Stad